• Bezorging binnen Nederland 3,50 /// Boven de 35,- euro gratis bezorging binnen Nederland.
  • EINDEJAARSACTIE, Nu Tot 42% korting. Al onze banden met print 17,50 !
  • Bezorging binnen Nederland 3,50 /// Boven de 35,- euro gratis bezorging binnen Nederland.
  • EINDEJAARSACTIE, Nu Tot 42% korting. Al onze banden met print 17,50 !
Sierband en basis van onz ehandgemaakte halsbanden

Handgemaakt

Al onze halsbanden worden in Nederland met de hand gemaakt. De banden zijn verstelbaar en zijn allemaal voorzien van een stevige en duurzame metalen sluiting. De hennep halsbanden kunnen in het begin iets stug aanvoelen, maar worden met gebruik zacht en soepel.

Milieuvriendelijk

Ben je op zoek naar een duurzame milieuvriendelijke halsband voor je hond, dan is een hennep halsband de oplossing. Wij kunnen halsbanden maken die geschikt zijn voor alle rassen. Zeker bij een hond met een gevoelige huid is een hennep halsband aan te raden. 

Halsband Border Collie
Haslband Bohemian fun

Groot aanbod

Wij hebben de grootste variëteit hennep halsbanden van Nederland. Superhero halsbanden, de hiernaast afgebeelde Bohemian halsband, leuke Alpenbanden en nog veel meer. Voor grote hondenrassen en kleine hondenrassen of andere wensen , bij ons is heel veel mogelijk.Selecteer boven aan deze pagina de gewenste breedte van de halsband, je komt dan automatisch op het complete aanbod van halsbanden die geschikt zijn voor je hond. 

Welke maat halsband heeft jouw hond?

Om hier achter te komen, zul je jouw hond moeten opmeten. Het beste kun je hiervoor een soepel meetlint gebruiken. Voor halsbanden dien je ruim de nek op te meten van de hond. Meet de hond op rond de nek, dichtbij de schouders. De halsband moet strak zitten, maar ook comfortabel. Je kunt als meetregel aanhouden dat je 2 vingers tussen de halsband en de nek van de hond moet kunnen steken. Je kunt eventueel ook de huidige halsband van de hond opmeten.