• Bezorging binnen Nederland 3,50 /// Boven de 35,- euro gratis bezorging binnen Nederland. Belgium and other EU Countries 6 euro delivery charge
  • Bezorging binnen Nederland 3,50 /// Boven de 35,- euro gratis bezorging binnen Nederland. Belgium and other EU Countries 6 euro delivery charge

Hondensnacks

Sorteren op:

SNACKS VOOR HONDEN

True Hemp snacks combineren de kracht van hennep met innovatieve, wetenschappelijk bewezen bestanddelen. Het is de missie van True Leaf Pet om een pionier te zijn op het gebied van natuurlijk een nuttige producten zodat u uw beste vriend kwaliteit van leven kunt bieden. Wij zijn dan ook trots dat wij de producten van True Leaf Pet nu ook in onze dierenshop mogen verkopen.

Snacks voor honden met gewrichts problemen

Zowel voor Hond als Kat zijn er snacks ontwikkeld met werkzame bestanddelen van onder meer groenlipmossel, kurkumawortel, granaatappelextract, DHA uit hele algencellen, lijnzaad en andere plantaardige extracten. Bovendien zijn de functionele snacks laag glykemisch, graanvrij en vervaardigd met meer dan 70% vers gevogelte.Voor de hond zijn er kauwstaven en snacks voor honden in 3_varianten: Heup + gewricht, Kalmering en Ondersteuning voor huid + vacht.

De kauwstaven combineren dezelfde werkzame bestanddelen als de snacks in een speciale graanvrije kauwstaafvorm, bedoeld ter ondersteuning van een gezond gebit en gezond tandvlees; tegelijk bieden ze de functionele voordelen van hennep en de andere bestanddelen!